analytics

Reference

O nama

Porodica Radović vam želi da što ugodnije provedete vreme na stranicama naše virtuelne prodavnice, da vam bude zabavno i ako ikako može poučno, da vam damo ideju i ako možemo da vam pomognemo da rešite neku nedoumicu u vezi sa pronalaženjem adekvatnog poklona za vas i vaše drage prijatelje. A mi to možemo jer mi to već radimo izuzetno uspešno od 1991. godine.
Za razliku od drugih virtuelnih prodavnica ova naša je zamišljena da bude izlog naše prave prodavnice koja postoji u pravom svetu u Kosovskoj Mitrovici i u kojoj ja radim sa svojim ocem i uz pomoć ostalih članova naše porodice. Ono što se prezentuje ovde možete i lično videti i kupiti u našoj prodavnici u Kosovskoj Mitrovici.
Možete putem ovih strana poslati upit za nešto što biste kupili ili poručili da se uradi za vas, a ja ću vam u najkraćem vremenu odgovoriti i izaći u susret. Nama je mnogo stalo da ostvarimo lični kontakt sa Vama pa ćete i ovde kao i u našoj pravoj prodavnici biti usluženi lično. Uvek smo se trudili da nam ponuda kao i usluga budu jedinstveni i zato budite sigurni da bismo proizvode koje prodajemo voleli i sami da dobijemo na poklon od prijatelja i da bismo ih sa zadovoljstvom držali u kući, kancelariji ili koristili na način koji je prikladan. Iz tog razloga kod nas nema jevtinih kopija iz Azije već je sve proizvedeno u Srbiji od najkvalitetnijih materijala, u velikoj meri ručno, od strane starih zanatlija uz naše i sugestije pofesionalnih dizajnera. Zbog velike mreže stalnih i povremenih saradnika u mogoćnosti smo da vam pomognemo i da neka vaša ideja zaživi u vidu nekog proizvoda, stoga budite slobodni da iskoristite formu za procenu na ovom sajtu i pošaljete nam skicu, plan, sliku ili slično. Iz istog razloga za kratko vreme vam mozemo uraditi i isporučiti bilo koji proizvod koji ovde vidite ali sa vašim ličnim pečatom ( logotip, poruka, ime, isl.) u bilo kojoj količini i za razumnu cenu.
U svakom slučaju hvala Vam na podršci, svaka poseta pa i ova virtuelna je nama znak da radimo pravu stvar . Ako ste kojim slučajem u Kosovskoj Mitrovici slobodno nas posetite i bićete dočekani tradicionalno uz čašicu domaće rakije, koju sami proizvodimo i šoljicu domaće kafe u prijatnom ambijentu i gde ćete sigurno pronaći najbolji poklon za vas i vaše najmilije.

S’ poštovanjem
Porodica Radović