analytics

Knjiga za prijatelja

Kategorija: Poklon za prijatelja

Kosovska Mitrovica je univerzitetski grad. Pre nešto više od dve godine imali smo specijalni zahtev da napravimo poklon za jednog specijalnog budućeg diplomca. Naime, neko je studirao 15 godina i prijatelji su hteli da budu duhoviti i da u isto vreme čestitaju prijatelju diplomu. Pošto je slavljenik očigledno bio vezan za knjigu, a i voleo je provod, nije bilo dileme, nastala je KNJIGA ZA PRIJATELJA. Ovo je najprodavanija knjiga kod nas i dobar je poklon za razne prigode.

Knjiga je izrađena od drveta i kože, ručno i sa puno truda. Prednja korica je mesto gde je moguće utisnuti grb, amblem, logo, razne poruke i datume i slično. Unutrašnjost sadrži dekorisanu flašu od 0,5L ili okruglu od 0,7L po izboru iz naše ponude OVDE , drveni zatvarač u vidu šajkače, dve dekorisane čašice za rakiju i par kožnih opančića. Personalizacija je moguća i sa strane.

Cena zavisi od izbora flaše i pesonalizacije.
Flaša se može naručiti prazna (ako se salje poštom) i puna ako preuzimate knjigu lično. Ukoliko sami pravite rakiju možete je napuniti sami i dobiti idealan poklon za prijatelja.
Izrada sa personalizacijom traje 2-5 dana.

Za sve informacije javite nam se mailom ili telefonom. Imamo gotove šablone za najpoznatije srpske slave, grbove Srbije, a nove možemo uraditi brzo i povoljno.


Dimenzije ≈ 230x330mm

 

Cena: EUR

Naruči

Slični proizvodi- vidi sve proizvode iz ove grupe -